Blogbeskrivelse:

Lidt af det der sker. Østpå.

søndag den 8. januar 2012

Jakarta - kontrasternes by

Ohøj i stuerne og velkommen til Jakarta.
Her er rent og pænt og pisse klamt. Prada og rotter går side om side uden at nogen løfter et øjenbryn. Vi er tjekket ind på Alinda Hotel i en lille sidegade til en lidt større sidegade til en sidegade på en vej i området JL Jaksa, som ifølge den uundværlige Lonely Planet er et backpacker-område. Vi har dog ikke set skyggen af andre backpackere endnu (måske har det noget at gøre med, at vejrudsigten er mildest talt regnfuld og januar er off-season i Indonesien)… Vores værelse måler hele 8-10 km2, der er sengeplads til 16, tæppe til én, puder til 5 og toiletpapir til… ingen. Til gengæld holder vi os et lækkert subtropisk klima herinde til trods for en hårdtarbejdende fuldtidsansat blæser. Her er rent, pænt og billigt, så ovenstående skal ikke betragtes som en klagesang J
Vores første hele dag i Indonesiens hovedstad har vi brugt på at se byen og alle dens kontraster og koloniale efterladenskaber. Det var en større videnskab at finde føde, som ikke var friturestegt gadekøkkens-mad, men det lykkedes til sidst. Desuden har vi forsynet os, så vi er helt klar til morgendagens strabadser, hvor vi pakker sydfrugterne og tager nordpå. Destinationen er Sumatra, hvor vi kan nå hen med bus og færge/speedbåd. Vi glæder os til at se hvad Sumatra har at byde på, og er indstillede på at forlade det nordlige Java efter små 2 dage.
Selamat tinggal  
Emilie  Ida  Pernille

Retningsforvirring i Jakarta. Hyppig begivenhed.


1 kommentar:

  1. jaa! godt at høre fra jer! Blev glad og lidt ked af det da jeg læste indlægget, for jeg savner jer allerede. øv! Men godt at i her det godt ovre i orienten. Hold mig opdateret!

    kh katrine

    SvarSlet